Anya, nő, sport.

FlashMob – A koraszülött babákért, a Kenguru Módszer népszerűsítéséért 2017.május 15.

Pozitív. A két csík. Boldog vagy, öröm mámorban úszol. Persze abban a percben a félelem is beléd hasít: felelősséggel tartozol valakiért. És elkezdődik az életed új korszaka: az örök Aggódások Kora, mely soha nem ér majd véget.
 
Aggódsz az első szívhang dobbanásáért, a kéz és láb ujjacskáiért, a combcsont hosszáért, a gyarapodó súlyáért. Egyszóval mindenért, de várod a pillanatot, mikor végre magadhoz ölelheted ezt a csöpp testet, melynek összes rezdülését követhetted odabent.
 
Csodás 9 hónap együtt, erre gondolsz. Elképzeled a születését, a szülésed, ahogy majd szép lassan hónapról hónapra anyává válsz, kiteljesedik benned az élet. Aggódsz, hogy tudsz-e majd szoptatni, gátvédelem működik-e majd, elfolyik-e a magzatvíz vagy burkot kell repeszteni. Ha az első gyermek azért, ha nem, akkor azért. És akkor ami eszedbe se jutott soha, megtörténik…. Minden 10. baba édesanyjának nem adatik meg az a szülés élmény, amit szeretett volna, mert valami oknál fogva babája korábban érkezik a világra. Az aggódó nőből percek alatt válik anya, a csöpp pocaklakóból az életéért küzdő újszülött. 
Anyák vagyunk mindannyian, érzéseink egy gyökérről táplálkoznak, melynek az együttérzés a mozgatórugói. Segíteni szeretnénk, felhívni a figyelmet arra az óriási küzdelemre, melyet ezek a babák és szüleik vívnak nap mint nap a gyermek intenzív osztályon.
2017. május 15.-én 17:00 órakor 19 helyszínen állunk ki, Kangatrainerek, Kanga-mamák és babák, hogy segítsük a koraszülött babákat, szüleiket, az PIC osztályok dolgozóit.
– A Kenguru módszer népszerűsítése
– Adományokat gyűjtünk, melyeket eljuttatunk a PIC III-as osztályoknak. 
Az adomány lehet pénz, lehetnek pici ruhácskák (50-es méretig), 0-ás, 1-es pelenka, sensitive pospi törlő, kis plédek. A pénzbeli adományokból is olyan eszközöket veszünk, melyekre az osztályoknak szükségük van: Kenguru módszer alkalmazásához szükséges eszközökre.
A pénzt a helyszínen, gyűjtődobozba tudod tenni, ott nyilvánosan számoljuk meg, tanuk előtt, erről felvételt is készítünk. A tárgyi dolgokat szintén a helyszínen, vagy addig folyamatosan a Kangatraining edzések helyszínein tudod leadni.
A tárgyi adományok automatikusan a saját város PIC osztályára kerülnek. A pénz adományokat egységesen elosztjuk, és minden támogatott PIC osztálynak azonos értékben vásárolunk eszközöket. 
Sok kicsi sokra megy, segíts te is, hogy segíthessünk!
 
 

Helyszínek:

2017.05.13 (!) 17:00 Balatonfüred
2017.05.14 (!) 10:45 Hévíz
 
2017.05.15 17:00
 

 

Szervező: Tőkés Renáta

info@kangatraining.hu

+36 20 239 87 57

Országos Facebook esemény itt

Helyszínek facebook eseményei a helyszínre kattintva (ha még nem látható, akkor hamarosan az lesz :-))

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!