Anya, nő, sport.

FlashMob – A koraszülött babákért, a Kenguru Módszer népszerűsítéséért 2017.május 15.

Pozitív. A két csík. Boldog vagy, öröm mámorban úszol. Persze abban a percben a félelem is beléd hasít: felelősséggel tartozol valakiért. És elkezdődik az életed új korszaka: az örök Aggódások Kora, mely soha nem ér majd véget.
 
Aggódsz az első szívhang dobbanásáért, a kéz és láb ujjacskáiért, a combcsont hosszáért, a gyarapodó súlyáért. Egyszóval mindenért, de várod a pillanatot, mikor végre magadhoz ölelheted ezt a csöpp testet, melynek összes rezdülését követhetted odabent.
 
Csodás 9 hónap együtt, erre gondolsz. Elképzeled a születését, a szülésed, ahogy majd szép lassan hónapról hónapra anyává válsz, kiteljesedik benned az élet. Aggódsz, hogy tudsz-e majd szoptatni, gátvédelem működik-e majd, elfolyik-e a magzatvíz vagy burkot kell repeszteni. Ha az első gyermek azért, ha nem, akkor azért. És akkor ami eszedbe se jutott soha, megtörténik…. Minden 10. baba édesanyjának nem adatik meg az a szülés élmény, amit szeretett volna, mert valami oknál fogva babája korábban érkezik a világra. Az aggódó nőből percek alatt válik anya, a csöpp pocaklakóból az életéért küzdő újszülött. 
Anyák vagyunk mindannyian, érzéseink egy gyökérről táplálkoznak, melynek az együttérzés a mozgatórugói. Segíteni szeretnénk, felhívni a figyelmet arra az óriási küzdelemre, melyet ezek a babák és szüleik vívnak nap mint nap a gyermek intenzív osztályon.
 
2017. május 15.-én 17:00 órakor 19 helyszínen állunk ki, Kangatrainerek, Kanga-mamák és babák, hogy segítsük a koraszülött babákat, szüleiket, az PIC osztályok dolgozóit.
– A Kenguru módszer népszerűsítése
– Adományokat gyűjtünk, melyeket eljuttatunk a PIC III-as osztályoknak. 
Az adomány lehet pénz, lehetnek pici ruhácskák (50-es méretig), 0-ás, 1-es pelenka, sensitive popsi törlő, kis plédek. A pénzbeli adományokból is olyan eszközöket veszünk, melyekre az osztályoknak szükségük van: Kenguru módszer alkalmazásához szükséges eszközökre.
A pénzt a helyszínen, gyűjtődobozba tudod tenni, ott nyilvánosan számoljuk meg, tanuk előtt, erről felvételt is készítünk. A tárgyi dolgokat szintén a helyszínen, vagy addig folyamatosan a Kangatraining edzések helyszínein tudod leadni.
A tárgyi adományok automatikusan a saját város PIC osztályára kerülnek. A pénz adományokat egységesen elosztjuk, és minden PIC osztálynak (ahol a gyűjtést megtartjuk) azonos értékben vásárolunk eszközöket. 
Sok kicsi sokra megy, segíts te is, hogy segíthessünk!
 
On-line adományozásra is van lehetőség – honlapunkon a KangaHelp aloldalon.

Ha anonim akar maradni, mint adományozó, akkor az ott feltüntetett közös gyűjtőszámlára tud utalni. (Ez a számla csak és kizárólag adomány gyűjtés céljából működik, az ide érkezett összegek mindig az aktuális támogatottunknak fog menni). Ha neve feltüntetésévél adományozna, akkor az “adományozok gombra” kattintva kérem adja meg az adatait. 1-2 munkanapon belül megjelennek az adományozás adatai honlapunkon.

Itt van lehetőség arra, ha kimondottan egy kórházat szeretne támogatni: az utalásnál a közleményben lehet ezt jelölni.

 
 
 

Helyszínek:

2017.05.13 (!) 17:00 Balatonfüred
2017.05.14 (!) 10:45 Hévíz
 
2017.05.15 17:00
 

 

Főszervező: Tőkés Renáta

info@kangatraining.hu

+36 20 239 87 57

Országos Facebook esemény itt

Helyszínek facebook eseményei a helyszínre kattintva

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!