Anya, nő, sport.

Születés történet – ÚJRATERVEZÉS és rendben lesz minden. Csodák márpedig léteznek.

Sziasztok!   Móni vagyok, ez pedig az én korababás történetem.   „Megszülettünk hirtelen, egyikünk sem kérte.  Kérve kérünk szép jelen: meg ne büntess érte!”                                                            /Devecseri Gábor/   Ez az idézet a Zalaegerszegi Szent Rafael Kórház Koraszülött Intenzív Centrumának (PIC) egyik falán olvasható, ami szinte beleégett a retinámba, annyiszor volt alkalmam elolvasni az ott töltött… Tovább »

Születés történet – 11 év távlatából

Mátét október közepére vártuk. A terhesség a 28. hétig zökkenőmentesen telt. Július 29.-én este erős hasi görcsök kezdtek kínozni. Se ülve, se fekve nem volt jó. Nyár lévén az udvaron sétáltam fel-alá. Este 10 kor lementünk a kórházba. Megvizsgáltak, egyre rosszabbul éreztem magam. Kerekes kocsival toltak egyik vizsgálóból a másikba. A gyomrom felkeveredett, 2 vese… Tovább »

Születés történet – Évi, Fanni baba és a kenguru módszer

KangaHelp programunk keretében idén az SOS Gyermekfalvak mellett a Koraszülött babákért, a szülőkért, az őket segítő orvosokért, nővérekért is kiállunk és gyűjtünk, Május 15.-én a Kenguruzás Világnapján. Ezt az ügyet felkarolva, támogatva kértem meg pár koraszülött baba anyukáját, hogy írja meg történetét. Olvassátok el Évi írását, aki már tudja, hogy érdemes bízni, bízni az orvosokban, a… Tovább »

Születés történet – ahol a koraszülöttség és a Kangatraining találkozik

KangaHelp programunk keretében idén az SOS Gyermekfalvak mellett a Koraszülött babákért, a szülőkért, az őket segítő orvosokért, nővérekért is kiállunk és gyűjtünk, Május 15.-én a Kenguruzás Világnapján. Ezt az ügyet felkarolva, támogatva kértem meg pár koraszülött baba anyukáját, hogy írja meg történetét. Olvassátok el Dóri írását, aki már tudja, hogy érdemes bízni, bízni az orvosokban,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!