Anya, nő, sport.

Egészségesítsünk: Kacsa vagy liba máj

Kacsa vagy liba máj (4 főre)

Hozzávalók:

  • 2 fehér paprika csíkokra vágva
  • 3 kis fej vöröshagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 2 paradicsom
  • Jázmin rizs

 Elkészítés:

A májat 1 cm vastagságúra vágjuk, majd zsírjára sütjük. A zsírt leszedjük, amennyire tudjuk. A zöldséggel átforgatjuk, sütjük még pár percig. Jázmin rizzsel tálaljuk.
A végen szórjunk rá flekken port…úgy a családnak is jobban ízlik. Tálalás után sózzuk ízlés szerint.
A receptet tesztelte: Kitti
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!