Anya, nő, sport.

Fasírt egészségesítve

Ez egy olyan recept, ami bele illik a gluténmentes, a paleolit és más diétákba is, ráadásul finom 🙂 
 
 
 
Hozzávalók:
 
– 1/2 kg darált hús
– 2 tojás
– 2 közepes reszelt sárgarépa 
– szezámmag
– fűszerek (só, bors, majoranna, pirospaprika)
 
Elkészítés:
 
Egy közepes méretű tálban a darálthúshoz üsd hozzá a tojásokat, add hozzá a reszelt répát és a szezámmagot. Ezek után ízlés szerint fűszerezd.
Hagyd minimum egy fél órát állni, hogy az ízek összeérjenek.
Majd ízlés szerint vagy kedved szerint 😉 kisütheted zsírban, kókusz olajban vagy  formában, amit később szeletelni tudsz. Ha formában sütöd, akkor a formába előtte rakj előtte sütőpapírt, hogy ki tudd venni, ha megsült.
 
Már csak egy jó köret kell? Készíts hozzá sült sajtgolyót
 
Forrás:
 
 

Tőkés Renáta
 
Fitness edző, Pre- és posztnatális edző,
Okleveles Kangatrainer,
PreKanga és KangaBurn edző,
RTM módszer kidolgozója,
Foam Roller és AcuTape terapeuta,
Babahordozási tanácsadó,
Beactive Állapotos torna a személyi edzésben oktató
Kangatraining Magyarország Országos Vezető
Renka

 

 
 
 
 

https://www.facebook.com/rectustraining/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!