Ez egy olyan recept, ami bele illik a gluténmentes, a paleolit és más diétákba is, ráadásul finom 🙂
Hozzávalók:
– 1/2 kg darált hús
– 2 tojás
– 2 közepes reszelt sárgarépa
– szezámmag
– fűszerek (só, bors, majoranna, pirospaprika)
Elkészítés:
Egy közepes méretű tálban a darálthúshoz üsd hozzá a tojásokat, add hozzá a reszelt répát és a szezámmagot. Ezek után ízlés szerint fűszerezd.
Hagyd minimum egy fél órát állni, hogy az ízek összeérjenek.
Majd ízlés szerint vagy kedved szerint 😉 kisütheted zsírban, kókusz olajban vagy formában, amit később szeletelni tudsz. Ha formában sütöd, akkor a formába előtte rakj előtte sütőpapírt, hogy ki tudd venni, ha megsült.
Már csak egy jó köret kell? Készíts hozzá sült sajtgolyót!
Forrás:
Tőkés Renáta
Fitness edző, Pre- és posztnatális edző,
Okleveles Kangatrainer,
PreKanga és KangaBurn edző,
RTM módszer kidolgozója,
Foam Roller és AcuTape terapeuta,
Babahordozási tanácsadó,
Beactive Állapotos torna a személyi edzésben oktató
Kangatraining Magyarország Országos Vezető
|
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: